Økologisk Arrowrot som er et vegetabilsk stivelsespulver. Arrowroot er en tropisk plante, og den finkornede arrowrootstivelsen utvinnes fra dens underjordiske stengler. Arrowroot er stivelse fra rhizomer/røtter fra Maranta arundinacea L. Arrowroot kan brukes som stivelses- og jevningsmiddel til supper, sauser, syltetøy og andre desserter.
Bruk 1 sss arrowroot pr. 2,5 dl væske. Oppløs arrowroot i litt kaldt vann, og rør arrowroot-jevningen ut i væsken. Varm opp blandingen til kokepunktet, og ta den av varmen med det samme.
Ingredienser | mengde | % av RI |
Arrowroot (Amylum Marantae), økologisk dyrket. |
|
|
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.