Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Preferences
Søk

Nordquist Ferment hylleblomst, 500ml

184,00
ml 500
Varenummer: 696067
+ -

En fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier. 

  • Drikk før måltid eller bruk som ingrediens i matlaging

  • Kan brukes som startkultur til fermentering

  • Med økologiske krydderurter og hyll

  • Økologisk 

Ferment Hylleblomst er en drikk med økologiske krydderurter og hyll som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian.

 

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten.

 

Forslag til bruk:  1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

 mengde% av RI
Naturlig innhold av K2-vitamin 8,6 µg 11%
     
Ingredienser: Vann, rørsukker*, melasse*, melkesyrebakterier: Lactobacillus (acidophilus, rhamnosus, casei), Bifidobacterium (animalis, lactis, longum), Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides, hyll* (sambucus nigra), krydderurter* (*= økologisk).

 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

En fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier. 

  • Drikk før måltid eller bruk som ingrediens i matlaging

  • Kan brukes som startkultur til fermentering

  • Med økologiske krydderurter og hyll

  • Økologisk 

Ferment Hylleblomst er en drikk med økologiske krydderurter og hyll som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian.

 

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten.

 

Forslag til bruk:  1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

 mengde% av RI
Naturlig innhold av K2-vitamin 8,6 µg 11%
     
Ingredienser: Vann, rørsukker*, melasse*, melkesyrebakterier: Lactobacillus (acidophilus, rhamnosus, casei), Bifidobacterium (animalis, lactis, longum), Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides, hyll* (sambucus nigra), krydderurter* (*= økologisk).

 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.