Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Preferences
Søk

Nordquist Ferment Tindved og Tranebær 500ml

212,00
ml 500
Varenummer: 696069
+ -

Økologisk melkesyrebakterier for kvinner med tindved, tranebær og blåbær. 

  • Drikk med tindved, tranebær og blåbær

  • Melkesyrebakterier for kvinner

  • Spesielt sammensatt for kvinner

  • Økologisk 

Nordquist Ferment Tindved og Tranebær 0,5L sin unike sammensetning gir deg en sunn drikk med økologiske bær som er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av viktige tarmflorabakterier/melkesyrebakterier. Kan blandes i vann, drikkes som en shot før maten eller brukes i matlaging og fermentering. Fin i dressinger og smoothies. 

Forslag til bruk: 1 ss tre ganger daglig (med eller uten mat). Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Kan brukes i matlaging og til fermentering.

Ingredienser:Vann, inulin*, tindvedbær*, tranebær*, blåbær*, melkesyrebakterier: Lactobacillus (acidophilus, casei, rhamnosus), Bifidobacterium (animalis, lactis, longum), Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides.
(*= økologisk)

 

Økologisk melkesyrebakterier for kvinner med tindved, tranebær og blåbær. 

  • Drikk med tindved, tranebær og blåbær

  • Melkesyrebakterier for kvinner

  • Spesielt sammensatt for kvinner

  • Økologisk 

Nordquist Ferment Tindved og Tranebær 0,5L sin unike sammensetning gir deg en sunn drikk med økologiske bær som er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av viktige tarmflorabakterier/melkesyrebakterier. Kan blandes i vann, drikkes som en shot før maten eller brukes i matlaging og fermentering. Fin i dressinger og smoothies. 

Forslag til bruk: 1 ss tre ganger daglig (med eller uten mat). Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Kan brukes i matlaging og til fermentering.

Ingredienser:Vann, inulin*, tindvedbær*, tranebær*, blåbær*, melkesyrebakterier: Lactobacillus (acidophilus, casei, rhamnosus), Bifidobacterium (animalis, lactis, longum), Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides.
(*= økologisk)