Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Preferences
Søk

Nordquist Ferment Urter, 500ml

184,00
ml 500
Varenummer: 696068

En fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier. 

  • Drikk før måltid eller bruk som ingrediens i matlaging

  • Fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier

  • Kan brukes som startkultur i fermentering

  • Økologisk 

Nordquist Ferment Urter 500 ml er en drikk med økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian.

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten. 

Forslag til bruk: 1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Ingredienser:Vann, økologisk melasse, økologisk rørsukker, melkesyrebakterier (Lactobacillus [acidophilus, rhamnosus, casei], Bifidobacterium [animalis, lactis, longum], Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides), økologiske krydderurter.

Skriv din egen omtale
*
*
  • Dårlig
  • Utmerket
*
*
*

En fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier. 

  • Drikk før måltid eller bruk som ingrediens i matlaging

  • Fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier

  • Kan brukes som startkultur i fermentering

  • Økologisk 

Nordquist Ferment Urter 500 ml er en drikk med økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med dokumenterte og vitale stammer av tarmflorabakterier. Under fermentering dannes vitamin K2. Urteblandingen består av: Oregano, Bukkehorn, Dill, Basilikum, Svarthyll, Fennikel, Anis, Peppermynte, Rosmarin, Brennesle, Kvann, Kamille, Lakrisrot, Ingefær, Kjørvel, Persille, Salvie, Einebær, Timian.

Under fermenteringsprosessen dannes melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. pH-verdien er ca.3,5. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten. 

Forslag til bruk: 1-2 ss tre ganger daglig til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Ingredienser:Vann, økologisk melasse, økologisk rørsukker, melkesyrebakterier (Lactobacillus [acidophilus, rhamnosus, casei], Bifidobacterium [animalis, lactis, longum], Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides), økologiske krydderurter.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Leukoplast Soft 20 (12+8)

44,00
1

Grønn Te, Sencha Økologisk 100g Urt

92,00
100 gram

Menosan 30 tabletter

361,00
30 table

Shift Magnesium 120 Tabletter

394,00 447,00
120 tab Magnesium bidrar til: Vedlikehold av normale ben og tenner Normal muskelfunksjon Bidrar til normal energiomsetning Reduksjon av tretthet og utmattelse Normal funksjon av nervesystemet Elektrolyttbalanse Normal psykologisk funksjon

Agnus Castus kapsler 90 stk

268,00
kapsl 90veg